Kõik juba räägitudki?

Polegi enam midagi eriti rääkida…

Nüüdseks on juba päevarutiin välja kujunenud. Hommikul üles, ruttu hommikusöök ja lõuna valmis teha, edasi bussi peale, kool… pärast kooli kas kohe bussi peale või kõnnin kesklinna ja siis tagasi “hiliste busside” ajaks (hiliseks on kell 16:45). Koju jõudes tavaliselt kohe kodutöö, siis on aeg õhtusöögi jaoks, mis võtav kuskil 30 min. kuni tund ja 30 min. Pärast sööki pean köögi ära koristama ja siis on aega teha midaiganes tahan. Kahjuks aga on selle aja peale juba pime või liiga hämar, et koolipäevadel välja minna. Nüüd jääb looduses käimine nädalavahetuse meelelahutuseks.

Kuna homme on “taganemine”, siis täna pole õppida ja saan kirjutada blogi varakult.

Mis on nö. taganemine siin?

Kui aus olla, siis ega ma pole siiamaani väga hästi aru saanud. See peaks vist olema päev, kui kõik õpilased mingist klassist lähevad koos kirikusse ja on peaaegu terve päeva seal… taganevad siis kiirest koolielust vist. Veidi imelik, kuna terve kooliga oli jumalateenistus alles 3 nädalat tagasi. Eks järgmises postituses räägin sellest lähemalt.

3 nädalat tagasi oli ka koolis raha korjamise jaoks korraldatud üritused. See on ainuke terve kooliaasta jooksul. Siiski… inimesed on väga üksmeelsed, kuna kokku tõi see üritus kuskil 30000 dollari ümber. (kuna ma kooli jaoks midagi muud ei tee head… siis annetasin ka mina 40 dollarit. Aga see pole midagi, mõned annetasid 150 dollarit ja rohkemgi.

Need 2 pilti võtsin ürituse viimasel päeval, kui me kõndisime 7 kilomeetrit linna teise otsa, et ülejäänud päev lihtsalt olla koos, mängida mänge ja rääkida.

Sellest ka ürituse nimi “March for Mikes” (Marss Mikes-i jaoks) Miks just Mikes seal lõpus? Vastuseks kooli nimi. Kooli nimeks on St.Michaels catholic secondary school… Michael on lihtsalt mugandatud. (Kooli nimi Eesti keeles on: Püha Miikaeli Katoliiklik Keskkool)

Järgmine postitus arvatavasti tuleb kuskil järgmisel nädalal.

Leave a comment